top of page

Kuluttajansuojalaki

Tilauksen peruutusaika on kuluttajasuojalain mukaan 2 viikkoa. Huomioitavaa, että annamme kuluttajille laajennetun peruutusoikeuden, eli 30 päivää palvelun tilauksesta laskettuna.

Digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti voidaan aloittaa ennen peruuttamisajan päättymistä, jos kuluttaja on antanut siihen nimenomaisen ennakkosuostumuksensa.

Tilauksen peruutusohje:

Liite I

Tietoja peruuttamisoikeuden käytöstä:

Peruuttamisohjeen malli

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 30 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 30 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille joko

päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

 

Voitte täyttää peruuttamislomakkeen ja toimittaa sen taikka muun yksiselitteisen ilmoituksen myös sähköisesti sähköpostitse tai ym. linkin kautta. Jos käytätte sähköistä vaihtoehtoa, ilmoitamme teille viipymättä sähköpostitse peruuttamisilmoituksen saapumisesta.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Peruutusta ennen saamanne kurssin ja harjoittelun materiaalit saatte pitää ilman kustannuksia.

 

Liite II

Peruutuksen voi tehdä myös peruuttamislomakkeella.

Täyttäkää ja palauttakaa tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluatte peruuttaa sopimuksen. (Lomake voidaan toimittaa postitse tai sähköpostitse.)

 

Vastaanottaja T:mi V. Laurinsalo, Joukahaisentie 1, 15560 Nastola,

sähköpostiosoite: veli.laurinsalo@gmail.com

Lomakkeen pakolliset tiedot:

 

Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavan palvelun suorittamista: (lisää palvelu/tuote)

Tilauspäivä:

Kuluttajan nimi:

Kuluttajan osoite:

Päiväys

Kuluttajan allekirjoitus (vain jos lomake täytetään paperimuodossa)

 

Tulostakaa peruutuslomakkeen tiedot ja lähettäkää se postin kautta tai skannatkaa se ja lähettäkää ym. sähköpostiosoitteeseen.

Palveluista syntyviä erimielisyyksiä koskeva tiedoksianto:

  • Kuluttajalla on mahdollisuus käyttää myös asian ratkaisemiseksi. 

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=FI

bottom of page