Sensomoottori-harjoittelu etenee seuraavasti

Ohjelma on suunniteltu niin, että etenemme asia ja lapsen kehityskausi kerrallaan. Näin missään vaiheessa ei tule tunnetta, että asiaa olisi liikaa tai että et pysy mukana ohjelman edetessä. Verkkokurssia voit edetä haluamallasi tahdilla ja silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Voit katsoa kurssin jaksoja rajoituksetta vuoden ajan aina uudelleen ja varmistua, että varmasti osaat kyseisen asian tai harjoituksen.

Ensimmäinen vaihe on opiskella hieman ohjelman teoreettista taustaa. Sitten täytät varhaisen kehityksen seurantalomakkeen, mikä antaa vahvaa viitettä siitä, mikä on lapsen ongelmien taustalla. Samalla tästä muodostuu harjoittelun seurannan työkalu. Sen jälkeen alkaa harjoitteluvaihe.

Lisätietoja Info-paketissa

Koko perhe harjoittelee yhdellä lisenssillä

Auditiivinen kuntoutus
 
Sinulla on nyt mahdollisuus toteuttaa Sensomoottori-ohjelman yhteydessä yksilöllinen auditiivinen kuntoutus. Se etenee niin, että voit teettää audiometrisen tutkimuksen valtuutetulla ammatillisen pätevyyden omaavalla koulutetulla kuulontutkijalla, minkä avulla teemme sinulle tai lapsellesi yksilöllisen kuntoutusäänitteen, missä huomioidaan aina kunkin yksilölliset kuulon kuntoutuksen tarpeet.
 
Yksilöllistä auditiivista kuntoutusta suosittelen kuulonerottelun ongelmista kärsiville, eli käytännössä siis lukivaikeuksista tai kielen kehityksen ongelmista kärsiville.
 

Henkilökohtainen tukipuhelin

 

Voit tukeutua myös henkilökohtaiseen Sensomoottori puhelintukipalveluun, missä kokenut tukihenkilö auttaa sinua henkilökohtaisesti puhelinneuvontana ohjelman eri vaiheissa.

 

Henkilökohtainen tuki on vanhemmille usein tarpeellinen pitkän ohjelman eri vaiheissa.

Koulun ja/tai päiväkodin / kunnan Opettajasopimus

 

Olen opettanut opettajia yli 10 vuoden ajan käyttämään sensomotorisia menetelmiä kouluissa ja päiväkodeissa ja tämän opettajakurssin voi tilata nyt myös vaikka kaikile opettajille  verkkokurssina. Koulut / päiväkodit ja kunnat voivat tehdä Sensomoottori-opettajaohjelman koulutuksesta vuosisopimuksen, jolloin kaikki sopimuksessa määritellyt kunnan opettajat voivat opiskella ohjelmaa rajoituksetta.

 

Opettajien kommentteja ja mielipiteitä koulutuksesta:

"Mielenkiintoinen, tarpeellinen. Olen todella tyytyväinen. Monta asiaa tuli selväksi. Aion ottaa käyttöön luokassani."

 

"Uskomatonta, ettei tällaista systeemiä rummuteta enemmän. Silmiä avaavaa."

 

"Olen tehnyt töitä yli 30 vuotta ja sain tästä ahaa-elämyksiä. Voi kun olisin tiennyt näitä asioita jo aikaisemmin."

 

”Kaikki pitäisi saada koulutettua”

 

”Pidän tätä erittäin tärkeänä ja kaikkien päivähoitoihmisten pitäisi tietää.”

 

”Luulen, että tämä on yks tulevaisuuden ala.”

 

”Kunpa ne olisi tiennyt neuvoloissa silloin kun oma vauva oli pieni, niin oannut jo ryömimisvaiheessa kiinnittää huomiota.”

 

Tilaa veloituksetta Sensomoottori-ohjelman

info-paketti sähköpostiisi